Laatste dagen van de introductieweek & Nusa Lembogan


Bizar hoe snel de tijd hier gaat.. De laatste dagen van de introductieweek hebben we onder andere een batik painting gemaakt, zijn we naar een waterval geweest, hadden we een heerlijk welkomsdiner en hebben we verschillende pingpong contests gehouden. Donderdag zijn we naar de rijstvelden geweest en hebben we daar een wandeling gemaakt. Ook hebben we een flower offering gemaakt, die we meenamen naar de watertempel vrijdag. Donderdagavond hebben we eerst sunset/candle licht yoga gedaan. Dat was zooo gaaf! We deden de yoga midden in de rijstvelden. Daarna zijn we lekker uiteten geweest voor de eerste keer hier en gingen we spontaan een drankje doen bij een bar. Er was live muziek, dus we hebben meegezongen en gedanst. Het was supergezellig! Vrijdag gingen we dus naar de watertempel. Wat een mooie ervaring was dat zeg! Met sarong en al gingen we het water in, brachten het offer en wasten ons in heilig water. 

Ik heb me tijdens de introductieweek ontzettend goed vermaakt. Ook heb ik de rest van de groep beter leren kennen. Helaas gaat de helft van onze groep vanaf volgende week het schildpaddenproject doen op nusa Penida, waardoor we ze helaas niet meer gaan zien. Gelukkig blijft de andere helft van de groep in Ubud voor teaching/kindergarden. 

Vorige week hebben we ook een aantal keer met 7 meiden uit de groep bij elkaar gezeten om te bedenken wat we wilden doen dit weekend. Uiteindelijk is het Nusa Lembogan geworden. Vrijdag gingen we met de taxi naar Sanur en namen we daar de boot. We kwamen aan tijdens zonsondergang en het was zo prachtig! We werden met een soort golfkarretje naar onze airbnb gebracht. De airbnb bestond uit een paar huisjes, net nieuw en erg schoon. Ik deelde het huisje met Isabel en Anna. Het enige wat minder chill was, was de douche: er kwam een straal zout water met horten en stoten uit de muur. We hebben er wel om kunnen lachen en uiteindelijk viel het allemaal wel mee. Die vrijdag gingen we meteen uiteten. Na het eten deden we een drankje bij een beachclub met live muziek. 

Zaterdag hebben we een taxi genomen die ons de hotspots van nusa Lembogan liet zien. We zijn oa naar Dream Beach, Mangrove, Devil’s Tear & Nusa Cenigan geweest over de yellow bridge. Op Nusa Cenigan hebben we heerlijk geluncht bij The Pirate en zijn we vervolgens naar Blue Lagoon geweest. ‘S avonds hadden we gereserveerd bij Hai, een superleuk restaurantje aan Mushroom Beach. Het eten was heerlijk! Het lekkerste eten wat ik hier tot nu toe heb gegeten. Het restaurant had ook een movienight, daar ben ik na het eten met Anna en Isabel heen geweest. Dat was ook een hele ervaring op zich: er stond een groot scherm tussen de palmbomen en er stonden strandstoelen voor, waarin we heerlijk konden chillen met een ijskoude Bintang in onze handen. Na de film zijn we weer teruggegaan naar ons huisje en zijn we op tijd gaan slapen. 

Vandaag hebben we een stranddagje. We liggen op het strand bij een beachclub met infinity pool een kokosnoot te drinken. Heerlijk, wat geniet ik hiervan zeg! 

Komende week begint de eerste echte week vrijwilligerswerk. Ik ben benieuwd hoe het gaat zijn. Heb er zin in?

Liefs, CharlotteReacties

Reacties

Jerry

dat was een drukke en ook een heel gezellige introductieweek! succes volgende week!

NB. ben jij aan de Bintang? ;-)

Suzanne

Klinkt allemaal heel goed. je hebt het echt naar je zin. Gelukkig maar!
Geniet van deze mooie ervaring:)

Lieke, Lia, Nicole & Elle - team VW Travel Active

Top om te horen dat je een fijne eerste week hebt gehad! Nusa Lembogan is mooi, leuk dat jullie daar voor een weekendje heen zijn gegaan :) Veel plezier & succes met het vrijwilligerswerk!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active